Strona główna » Nowości

Nowości

Babeczki z ciasta francuskiego z grzybami, cebulką i pietruszką

Babeczki z ciasta francuskiego z grzybami, cebulką i pietruszką

Składniki (na ok. 8–10 sztuk) 1 opakowanie ciasta francuskiego (ok. 275 g) 150 g świeżych grzybów 1 mała cebula 2 łyżki masła 2 jajka 100 ml śmietanki 18% lub 30% 1 łyżka posiekanej natki pietruszki sól i pieprz do smaku opcjonalnie: odrobina startego…
ZOBACZ
dodaj do ulubionych
szt. Wybieram
Cynamonowo-czekoladowe naleśniki białkowe z twarogiem i prażonymi jabłkami

Cynamonowo-czekoladowe naleśniki białkowe z twarogiem i prażonymi jabłkami

Składniki (na ok. 8 naleśników) Ciasto naleśnikowe: 2 jajka 1 szklanka mleka ½ szklanki wody gazowanej ¾ szklanki mąki pszennej 1 miarka (ok. 30 g) czekoladowej odżywki białkowej 1 łyżka cukru (opcjonalnie) 1 łyżeczka cynamonu szczypta soli 1 łyżka…
ZOBACZ
dodaj do ulubionych
szt. Wybieram
Koktajl Pumpkin Spice z przecieru z dyni, daktyli i serka wiejskiego

Koktajl Pumpkin Spice z przecieru z dyni, daktyli i serka wiejskiego

Składniki (na 2 porcje) 2 małe słoiczki przecieru z dyni (ok. 250–300 g łącznie) 4–5 miękkich daktyli (bez pestek) ½ szklanki serka wiejskiego 1 szklanka mleka (np. krowiego, migdałowego lub owsianego) ½ banana (opcjonalnie – dla naturalnej słodyczy)…
ZOBACZ
dodaj do ulubionych

Newsletter

 

Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies oraz przetwarzanie danych zgodnie z naszą Polityką Prywatności
Nie pokazuj więcej tego komunikatu