Strona główna » Przepisy » Przepisy » Kiczeri » Kiczeri

Kiczeri

Dostęp Tylko dla Klubowiczów Dołącz do klubu lub Zaloguj się

Kiczeri to słynna indyjska potrawa z soczewicy i ryżu. Zyskała swoją popularność dzięki właściwościom detoksykującym. W Indiach stosuje się ją, aby oczyścić, a także wzmocnić organizm. Kiczeri to także bardzo sycące i lekkostrawne danie, którym możemy zajadać się codziennie. Hindusi są zakochani w tej potrawie tak bardzo, że każda rodzina posiada swoje wieloletnie receptury. Nasz przepis na kiczeri jest bardzo zbliżony do tych z Azji Południowej.

Orientalnie kiczeri na Twoim stole

Prawidłowe funkcjonowanie organizmu w znacznym stopniu zależy od tego, jakie substancje przyswajamy. Dlatego każdy składnik zawarty w przepisie na kiczeri ma swoje znaczenie, a razem tworzą bombę detoksykującą. Potrawa ta wspomaga układ odpornościowy. Jeśli czujesz się osłabiona — przygotuj kiczeri i rozsmakuj się w aromacie dania prosto z Indii!


Newsletter

 

Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies oraz przetwarzanie danych zgodnie z naszą Polityką Prywatności
Nie pokazuj więcej tego komunikatu